• ABS plastic parts
  • big plastic parts
  • nylon plastic parts(1)
  • wadwad

ngeunaan Us

Fonjoy molds pabrik mangrupakeun sub-pabrik tina Ningbo Fonjoy Téhnologi Co., Ltd.

Pabrik lokasina di Ningbo kota-Salah sahiji canggih pabrik sarta ékspor basa utama di Cina, oge hiji kota well-dipikawanoh pikeun industri plastik, kawas pabrik mesin suntik, plastik maker molds, sarta pusat dagang bahan baku.   

 

pabrik urang boga 1000 pasagi workshop méter, owning mesin CNC 3 susunan, nyah 5 susunan, mesin pangeboran 3 susunan, sarta alat-alat sejen perlu. insinyur lulugu urang boga 20 taun pangalaman dina widang molding plastik, jeung 3 kapang desainer sarta insinyur asisten. Simkuring gaduh dua grup kerja di ayana workshop, anu ngajamin kamajuan digawé sarta ngalengkepan kapang dina waktos.

lct

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.