• ABS plastic parts
  • big plastic parts
  • nylon plastic parts(1)
  • wadwad

About Us

Fonjoy cetakan pabrik punika sub-pabrik Ningbo Fonjoy Technology Co., Ltd.

Ing pabrik dumunung ing Ningbo kutha-Salah majeng Pabrik lan ekspor basa utama ing China, uga kutha kondhang kanggo industri plastik, kaya Pabrik Mesin injeksi, plastik Edo cetakan, lan pusat dagang materi mentahan.   

 

kita pabrik wis 1000 kothak workshop meter, ndhuweni mesin CNC 3 set, EDM 5 set, mesin ngebur 3 set, lan peralatan liyane perlu. engineer pemimpin wis 20 taun pengalaman ing lapangan ngecor plastik, lan 3 jamur Desainer lan engineer assistant. Kita duwe loro grup apa ing ngarsane workshop, kang njamin kemajuan apa lan ngrampungake jamur ing wektu.

lct

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.